Δεύτερη Θεία Λειτουργία με πρωτοβουλία του Συμβουλίου Νεολαίας της Ι. Μητροπόλεως Κωνσταντίας - Αμμοχώστου (29-12-2013)

Tην Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 τελέστηκε με πρωτοβουλία του Συμβουλίου Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου δεύτερη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Παραλίμνι. Η Θεία Λειτουργία άρχισε περίπου στις 10:45 π.μ. και τελείωσε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, επιδεικνύοντας έμπρακτα το ποιμαντικό του ενδιαφέρον για τους νέους μας, χοροστάτησε και κήρυξε στη Θεία Λειτουργία. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας αντιπροσωπεία των νέων συνόδευσε τον Πανιερώτατο στο γηροκομείο του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης (ΚΕΠΑ) δίνοντας στους ηλικιωμένους ένα συμβολικό δώρο. Ακολούθως παρατέθηκε κέρασμα σε όλους όσοι συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας τόνισε ότι μεγάλη σημασία έχει η ποιότητα, χαρακτηριστικό που παρατηρεί στα μέλη του Συμβουλίου, και όχι τόσο η ποσότητα των μελών. Είπε επίσης ότι η ίδρυση του Συμβουλίου Νεολαίας της Μητροπόλεώς μας είναι όντως κάτι πρωτοποριακό και αφού ευχήθηκε κάθε επιτυχία και ευλογία στην επίτευξη των στόχων του Συμβουλίου αποχώρησε. 

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Νεολαίας Δημήτρη Πογιατζή για τις προγραμματιζόμενες  δραστηριότητες του Συμβουλίου.